|
Galéria
Galéria » 2019. Tavaszi-Nyári ételeink
 |
| Kakukkfüves pisztráng kacsazsírban sült burgonyával, tormás majonézzel |
| |
|
 |
| Harcsa steak paprikamártással, baconbe göngyölt túróscsuszával |
| |
|
 |
| Bélszín mignon kacsamájjal, erdei gombákkal, francia rakott burgonyával |
| |
|
 |
| Fogasfilé és garnélarák paprikamártásban, kacsazsírban sült burgonya szeletekkel |
| |
|
 |
| Grillezett csirkemell erdei gombákkal, zöldséges gerzli rizottóval |
| |
|
 |
| Lassan sült kacsacomb vajas tésztában, párolt lilakáposztával, petrezselymes hor |
| |
|
 |
| Mézes-mustáros kacsamáj panko morzsás magvas krokettel, rózsaborssal |
| |
|
 |
| Rántott velőrózsa panko morzsás magvas krokettel, céklás-majonézes mártásban |
| |
|
|
|
| |
„A” menü: Töltött csirkecomb vitaminos rizzsel
CSÜTÖRTÖK: Magyaros burgonyaleves, csipetkével
„A” menü: Lecsós szelet tarhonyával
PÉNTEK: Minestrone leves
„A” menü: Rántott hal petrezselymes rizzsel, fehérbor mártással
|
|
 |